Reklama na sociální síti

Také patříte k těm lidem, kteří chtějí podnikat? Anebo raději jste v té pozici, kdy jste zaměstnanci? Protože je opravdu mnoho lidí, kteří ještě ani neví, co by nejraději chtěli dělat. A já takovým lidem radím, ať si raději zjistí nějaké informace o podnikání na internetu, kdyby si náhodou chtěli rozhodnout pro podnikání nebo kdyby chtěli mít vlastní společnost. A řeknu vám, že opravdu to není vůbec jednoduché, protože já jsem se jednou pokoušela o to, co by se stalo, kdybych začala podnikat. Chtěla jsem podnikat hlavně v umění. Moc ráda maluji vyrábím věci z keramiky, takže jsme si řekla, že bych to také mohla třeba prodat a mít z toho skvělý příjem.

Denně pracuji s tek tokem.

Jenomže později jsem se dozvěděla, že to vůbec není jednoduché a není to žádná hračka. A přitom moje rodina mi říkala, že podnikání je jednoduché, že tohle zvládne opravdu každý člověk. Jenomže když jsem si tohle chtěla vyzkoušet, tak to opravdu hodně složité. Potřebujete k tomu také umět to, jak zacházet s reklamou anebo kam dát reklamu. A rodina mi radila, abych si nějakou reklamu dala na tik tok a také na pinterest. AS tak jsem se jich zeptala, proč právě tam. A rodina mi řekla, že právě tik tok a Pinterest jsou velice hojně navštěvované lidmi a hodně lidí tam má účet. Prý se to počítá do milionu uživatelů.

Dělám online reklamy.

Takže jsem si řekla, že kdybych se rozhodla opravdu podnikat, tak u mě na prvním místě by byla reklama na Pinterest a na tik toku. A potom bych opravdu byla velice překvapená a vděčná, kdyby se na tuto reklamu opravdu chytlo dost lidí, protože kdybych investovala peníze do reklamy, tak bych také chtěla, aby se mi vyplatila. Protože co jinak dělat s reklamou, která by byla bez účinku a nikomu se nelíbila? Co třeba reklama pro tik tok https://www.seoconsult.cz/ppc-reklama-pro-tiktok nebo také PPC reklama pro pinterest? Opravdu to chce odborníka, který se v tom vyzná a udělá vám reklamu na vaši formu na míru.